Apģērbi, adresē Liepāja

Drukāt

Ratu depo, veikals

K.Valdemāra 3, Liepāja, LV-3401
māneklīši, zīdaiņu preces, preces zīdaiņiem, jaundzimušiem, mazuļiem, bērniņiem, bērnu apavi, bērnu apģērbi

AUBE, SIA

Liepāja LV-3416
vestes, tautastērps, tautiskais bruncis, tautiskie ņieburi, lina blūze, lina blūzes, lina tautiskie apģērbi

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
"Onninen":

Tirdzniecības vietas

Onninen Express ir pašapkalpošanās veikali, kas piedāvā pasaulē vadošo ražotāju kvalitatīvas preces ūdensapgādei, siltumapgādei, saules enerģijas risinājumiem, ventilācijai, gaisa kondicionēšanai, elektroapgādei, pneimatika, kā arī stiprinājumi, instrumenti, ķīmija un profesionāli darba apģērbi. Ja nepieciešamā prece nav pieejama veikalu sortimentā, to var pasūtīt no Onninen centrālās noliktavas un nākamajā dienā saņemt Express veikalā. Veikalos var saņemt profesionālas konsultācijas par precēm, kā arī ieteikumus inženiersistēmu komplektācijai.

Sarežģītāku jautājumu gadījumos, konsultācijas klientiem sniegs diplomēti projektu tirdzniecības inženieri. ONNINEN EXPRESS Dārzciems

Dārzciema iela 39, Rīga

Mob. tālr. 25672333

E-pasts: darzciema@onninen.com

Darba laiks: darba dienās no 7:30 līdz 18:00

ONNINEN EXPRESS  Pārdaugava

Raudas iela 12b, Rīga Mob. tālr. 23444335

E-pasts: pardaugava@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas iela 14, Valmiera

Mob. tālr. 23444332

E-pasts: valmiera@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 ONNINEN EXPRESS Liepāja

Zemnieku iela 60, Liepāja

Mob. tālr. 23444334

E-pasts: liepaja@onninen.com

Darba laiks: darba dienās 7:30–18:00 Latgales reģionā jums palīdzēs Onninen tirdzniecības pārstāvis Ainārs Turčinskis Mob. tālr. 27 316500 E-pasts: ainars.turcinskis@onninen.com

Hoffmann Group autorizētais pārstāvis Latvijā, SIA Metmatus

Liepāja LV-3416
Produkcijā:: ✓ Metālapstrādes instrumenti ✓ Metāla griešanas un urbšanas darbarīki ✓ Mērinstrumenti ✓ Slīpēšanas darbarīki ✓ Rokas darbarīki ✓ Darbnīcu iekārtas ✓ Pneimatiskie instrumenti ✓ Zāģlentes ✓ Industriālās mēbeles, 3D projektēšana, modelēšana ✓ Magnētiskās stiprināšanas tehnoloģijas ✓ Darbstacijas ✓ Uzglabāšanas risinājumi

Kristīgā literatūra un dāvanas, veikals

Siena 10, Liepāja LV-3401
Preces:: ✓ Bībeles ✓ Audio Bībeles ✓ Grāmatas ✓ Grāmatzīmes un kartītes ✓ Dāvanas ✓ Sveces un svečturi ✓ Mūzika, filmas un zvani ✓ Kalendāri Uzņēmuma galvenie darbības virzieni:: Uzņēmuma darbībā galvenie uzsvari tiek likti uz radošas pieejas veicināšanu kristīgām vērtībām, kā arī Kristīgās literatūras, aksesuāru un sakrālo priekšmetu realizācija mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Svarīga ir arī kontaktu veidošana ar esošiem un potenciāliem preču piegādātājiem un realizētājiem Eiropā un Amerikā. Iespēju robežās atbalstām un nodrošinām draudzes nozaru sekmīgu attīstību.
ZL.LV iesaka

Manfreds pluss, SIA

Lauku 31/35, Liepāja LV-3411
Par uzņēmumu:

Mežizstrāde, mežizstrādes, šķeldošanas pakalpojumi. Ekskavatoru pakalpojumi, dīķu, grāvju rakšana. Šķeldas izejmateriālu iepirkšana. Iepērkam mežus, birzis un cirsmas. Velosipēdi, zāles pIāvēji Liepājā. Riteņi, bērnu, pieaugušo, pusaudžu, meiteņu, zēnu velosipēdu tirdzniecība Kurzemē. Motorzāģi, zāles pļāvēji, piekabes, piekabju tirdzniecība, piekabju noma. Bērnu ratiņi, ratiņu, gultiņas, krēsliņi, sēdekļi, auto krēsliņu tirdzniecība Liepājā, Kurzemē.

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Zemnieku 22, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces, dzīvnieku barība. Veikalos pieejamas preces: Dārzam; Dari pats; Mājai; Remontam; Zoo.

Ieroči, SIA, Veikals

Lielā 12, Liepāja, LV-3401
Preces un pakalpojumi:

MEDĪBĀM:

✓ ieroči, ✓ patronas, ✓ aksesuāri, ✓ ieroču remonts.

MAKŠĶERĒŠANAI:

✓ makšķeres un spiningi, ✓ spoles, ✓ vizuļi un vobleri, ✓ auklas.

TŪRISMAM:

✓ termosi, ✓ katli un katlu statīvi.

Ieroči, SIA, Veikals

Liepājas 63A, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Preces: ✓ Makšķerēšanas piederumi ✓ Medību piederumi ✓ Apģērbi medībām ✓ Apģērbi makšķerniekiem ✓ Pirotehnika ✓ Tūrisma inventārs Medību, tūrisma un makšķerēšanas preces:

SIA „Ieroči” nodarbojas ar medībām, makšķerēšanai un tūrismam nepieciešamo preču tirdzniecību Talsos, Limbažos, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Liepājā, Ventspilī, Rīgā un Daugavpilī. Papildus tam, uzņēmuma veikalos iespējams iegādāties arī pašaizsardzības līdzekļus un svētku uguņošanas piederumus. Darbojas arī interneta veikals.

Adele, veikals

Avotu 4, Liepāja LV-3401
Par veikalu:

Dziju veikalā "Adele" ir pieejamas ļoti dažādas dzijas - merino vilna, pusvilna, kokvilna, lauku vilna, lins, tambordiegi, kazlēna mohēra, ir arī specializēta dzija zīdainīšiem, kā arī jau gatavi adīti un austi izstrādājumi. Piedāvājumā ir arī Addi adāmadatas, tamboradatas, pērlītes, podziņas - bērniem, marķieri. Laipni gaidīti!

Ķaļinauska S., individuālā darba veicēja, Veļas mazgātava

Raiņa 37-2, Liepāja LV-3401
Apraksts:

Mazgāju, gludinu, saloku veļu gan privātpersonām, gan uzņēmumiem. Nepieciešamības gadījumā slēdzam līgumus, strādāju arī pārējās dienās pēc pieprasījuma. Piedāvāju arī transporta pakalpojumus, ja nav iespējams atnest. Veļas mazgāšana tajā skaitā taisnās veļas gludināšana. Dienas aizkaru mazgāšana, žāvēšana.

Šmid Ltd., SIA

Flotes 16, Liepāja LV-3405
Darba apģērbi un apavi:

Šmid Ltd. ir darba apģērbu, darba apavu, darba cimdu un specapģērba tirdzniecību visā Latvijā un Baltijas valstīs.Uzņēmums sniedz pakalpojumus jau 18 gadus. Piedāvājam tādus produktus kā ķiveres, cimdus, aizsargapavus, kombinezonus un cita veida apģērbi, kas paredzēti darbam.Mūsu uzņēmumā Jūs atradīsiet tādus darba apģērbu zīmolus kā: 3M, HELLY HANSEN, MONITOR, SIEVI, ZEKLER, TOP SWEDE, L, BRADOR, DELTA PLUS, COFRA, GUIDE, GRIPPAZ, UVEX, PESSO, BALTIC CANVAS, FTG, GIASCO, TEXSTAR, ATG, CXS,FRISTADS, ACODE, BLAKLADER, VIKING, SIRSAFETY, KASK, CRESTO un citi.

Salons Rita, IK, Šūšana un apģērbu labošana

Peldu 23, Liepāja, LV-3401
Apraksts:

"Salons Rita" – apģērbu šūšanas, pāršūšanas un labošanas pakalpojumi. Ātri un kvalitatīvi. Laipni gaidīti!

Kaspars M.D, IK

Liepājas 7, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Trikotāžas izstrādājumu tirdzniecība

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

ZL.LV iesaka

Elektrodi, SIA

Turpinām strādāt klātienē ievērojot piesardzību!
Zemnieku 32, Liepāja LV-3401
Apraksts:

SIA "Elektrodi" ir metināšanas, metālapstrādes iekārtu un materiālu vairum un mazumtirdzniecības uzņēmums, kas izveidots 2010. gadā. Pēc vairāku gadu veiksmīgas darbības SIA "Elektrodi" ir nostiprinājuši savas pozīcijas tirgū. Mūsu uzņēmuma speciālisti spēj rast individuālus risinājumus katra klienta komplicētai problēmai. Uzņēmums pārstāv pasaulē pazīstamus zīmolus. Spējam īstenot klienta vēlmes no idejas līdz pēcgarantijas aprūpēm, nodrošinot savām piegādātajām iekārtām servisu un apmācības. No 2014. gada uzņēmumam ir filiāles Rīgā un Liepājā, bet mūsu tirdzniecības pārstāvji darbojas visā Latvijas teritorijā.

Osteria, SIA, Kafejnīca

Kalvenes 69, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Apraksts:

Kafejnīca "Osteria" šobrīd piedāvā tikai izbraukuma ēdināšanas pakalpojumus - gardas maltītes, kāzas, bēres, dzimšanas dienas, bērnu ballītes un citi pasākumi. Piedāvājumā arī var pasūtīt maltīti līdzi ņemšanai – gan auksto, gan silto (gaļas, zivs, siera, augļu un dārzeņu plates, kūkas, salāti, smalkmaizītes). Blakus kafejnīcai ir veikals, kur varat iegādāties gan pārtikas, gan rūpniecības preces.

Diāna, veikals

Avotu 4, Liepāja, LV-3401
Patronas, ieroči, bises, pistoles, munīcija, optika, medību piederumi, mānekļi, apģērbi , seifi, makšķeres, Apģērbi medībām. Makšķernieku kartes.

Proalifing, SIA

Baseina 14, Liepāja, LV-3401
Ūdensnecaurlaidīgie apģērbi , ūdensnecaurlaidīgie kostīmi, ūdensnecaurlaidīgie kombinezoni, ūdensnecaurlaidīgie, zābaki, kostīmi brišanai jūrā, apmetņi, cepures, bikses, apmetnis ar manžetēm, apmetņi bez manžetēm, apģērbi

Rubija, SIA

Malkas 4-2.st., Liepāja, LV-3401
Apģērbi , bērnu, zīdaiņu, sieviešu, vīriešu, apavi, jostas, somas, aksesuāri, bižutērija, cimdi, zeķes, , apģērbi mazuļiem, suvenīri, rotaļlietas, mīkstās mantiņas, zābaki, kurpes, čības, botes, sporta apavi