Apģērbi, visā Latvijā

Drukāt

Ženēva, SIA JET pulksteņu veikals, Brīvības ielā

Brīvības gatve 372, TC "Alfa", Rīga LV-1006
Sieviešu pulksteņi, Vīriešu pulksteņi, juvelierizstrādājumi, zīmoli, augstākās klases pulksteņi, juvelierizstrādājumu zīmoli, pulksteņu siksniņas, aksesuāri, pulksteņi.

Marpro, SIA

Gustava Zemgala gatve 71a, Rīga, LV-1039
Apraksts: Darba apģērbi un darba apavi no vadošajiem nozares zīmoliem mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā. Individuāls darba apģērbs ar Jūsu logo izšuvumu vai druku un piegādi līdz durvīm visā Latvijā.

Balteks-Lat, SIA

Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

SIA "Balteks-Lat" Rīgā, Maskavas ielā 17/19. Audumi darba apģērbiem. www.balteks.lv (vairumtirdzniecība), mob. 29431712

Uzņēmums piedāvā iegādāties audumus darba apģērbiem, kā arī oderes, tenta audumi, tents, kamuflāžu, audumi somām, karavīru mednieku audumi, atstarojošās lentes. Katra saņemtā audumu partija tiek pārbaudīta, lai nodrošinātu mūsu klientus tikai ar kvalitatīvu preci. Audumiem ir pieejami nepieciešamie atbilstības sertifikāti.

''BLINX'', juvelierdarbnīca - salons

Atbrīvošanas aleja 98-8, Rēzekne LV-4601
Apraksts:

Juvelieris Arnis Brēdiks-Roku darba juvelierizstrādājumu izgatavošana ar mūža garantiju kā arī remonts , tīrīšana, atjaunošana.

Šarnas, SIA, Darbnīca

Svētes 27, Jelgava LV-3001
Juveliera pakalpojumi. Mūsu piedāvājumā:: ✓ Gredzeni ✓ Ķēdes ✓ Auskari ✓ Kuloni ✓ Rokassprādzes Apraksts: Annas juvelierprakse Sharnas piedāvā specializētu juvelierizstrādājumu izgatavpšanu pēc Jūsu pasūtījuma. Izgatavojam gredzenus, ķēdes, auskarus, kulonus, rokassprādzes un citus speciālus izstrādājumus.

Skyhunters.lv, izglītojošas, attīstošas preces bērniem

Senču 2, Rīga LV-1012
Populārākie bērnu aksesuāri::

Izpētiet mūsu piederumu klāstu, kas paredzēts bērnu izaugsmei un priekam:

✓ Āra izpētes aprīkojums: aprīkojiet jaunos piedzīvojumu meklētājus ar metāla detektoriem, rācijām un blakņu krūzes nebeidzamām izklaidēm un atklājumiem brīvā dabā. ✓ Eksperimentālie komplekti: veiciniet mīlestību pret zinātni, izmantojot gļotu komplektus, konstruktorus un ķīmiskās laboratorijas komplektus, iedvesmojot praktiskas mācības. ✓ Globusi un planetāriji: aktivizējiet interesi par ģeogrāfiju un astronomiju, izmantojot interaktīvus globusus un planetārijus, lai iegūtu aizraujošu mācību pieredzi. ✓ Izglītojošas rotaļlietas bērniem vecumā no 3 gadiem: izpētiet mūsu plašo izglītojošo rotaļlietu un komplektu izvēli, kas īpaši izstrādāti bērniem no 3 gadu vecuma, veicinot agrīnu mācīšanos rotaļīgā veidā.

Populārākie zīmoli: Buki, Discovery, Levenhuk, Bresser, National Geographic Izvēlieties kvalitāti un inovācijas ar aksesuāriem no vadošajiem zīmoliem:

✓ Buki: paaugstiniet mācīšanos, izmantojot aizraujošus un izglītojošus piederumus, kas stimulē jaunos prātus. ✓ Discovery: veiciniet izpēti un atklājumus, izmantojot augstas kvalitātes piederumus, kas paredzēti zinātkāriem bērniem. ✓ Levenhuk: veiciniet mīlestību pret zinātni un izpēti, izmantojot Levenhuk bērniem draudzīgo piederumu klāstu. ✓ Bresser: izpētiet astronomijas un dabas pasauli, izmantojot Bresser izturīgos un izglītojošos piederumus. ✓ National Geographic: Atbrīvojiet atklājuma garu ar National Geographic piederumiem, kas iedvesmo mīlestību pret planētu un ne tikai.

WSC, SIA, Darba drošība Cēsīs

Vilku 1, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Piedāvājumā preces darbam un darba drošībai:: ✓ Darba cimdi ✓ Darba apavi ✓ Darba apģērbs ✓ Ugunsdrošība (ugunsdzēsības aparāti, absorbenti, drošības zīmes, evakuācijas plāni), UGUNSDZĒSĪBAS APARĀTI ✓ Individuālās aizsardzības līdzekļi (austiņas, brilles, ķiveres, respiratori, aizsargmaskas, filtri, darbam augstumā) ✓ Darba drošības pakalpojumi

Krasts A, SIA, Galantērijas veikals Saulkrastos

Ainažu 8, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Tūrisma suvenīri ar Latvijas, Saulkrasti, magnēti, māla izstrādājumi, gultas veļa, sieviešu apakšveļa, pulksteņi, rotaslietas, bižutērija, lietussargi, matu kopšanas līdzekļi, nagu lakas, dzintara rotas, kosmētika, krēmi, matu sprādzes, ķemmes, maki, dvieļi, zeķes, zeķu bikses,   dāvanu kartiņas, dāvanu kastītes, spilveni,

HUBERTS, Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Jēkabpilī, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 208, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts: Optika – BUSHNELL, KAHLES. Ieroči – SAVAGE. Aksesuāri – WARNE, EAW, MAK, RECKNAGEL, DENTLER. Munīcija – CLEVER MIRAGE. Apavi, apģērbi – CHEVALIER, TERMO, MERKEL GEAR, ROCKY, AIGLE. Citi – HAUSKEN, FUROTARGET, HELLE, MTM, ACCUSHARP, AMBIENTE, ARTIPEL, ARTINA, FRANKONIA.

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Ērti.lv, gultas un matrači

Ērtas gultas un matrači ! ATLAIDES
Latgales 180, Rīga LV-1019
Mūsu piedāvājums:

MATRAČI

✓ Bezatsperu matrači ✓ Bonnell matrači ✓ Comfort matrači ✓ Ekonom matrači ✓ Multi Pocket matrači ✓ Pocket matrači

GULTAS

✓ Eko-ādas gultas ✓ Gulta + matracis

DĪVĀNI

✓ Guļamie dīvāni ✓ Stūra dīvāni
ZL.LV iesaka

Vilnītis, SIA, Veļas mazgātava

Pērnavas 29, Salacgrīva, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

SIA "Vilnītis" - Salacgrīvā. Veļas mazgāšana, apģērbu ķīmiskā tīrīšana, vilnas segu mazgāšana un tīrīšana. Pakalpojumus piedāvājam arī Limbažos, Ainažos, Alojā.

Vilnītis, SIA, Veļas mazgātava

Parka 18, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
SIA "Vilnītis" - veļas mazgātava Limbažos.:

Mūsu sniegtie pakalpojumi: Veļas mazgāšana, apģērbu ķīmiskā tīrīšana. Vilnas segu mazgāšana, kā arī vilnas segu tīrīšana Limbažos.  Jaunums! Kažoku tīrīšana un ādas izstrādājumu tīrīšana.

Otto, veikals

Brīvības 149, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Dzīvā ēsma, sliekas. Makšķerēšanas piederumi, Eholotes, apavi, sporta apavi, sporta inventārs, sporta uzturs, tūrisma inventārs, sporta apģērbs, makšķernieku apģērbs, makšķerēšana, zveja, tūrisms, sports, spinings, makšķeres, āķi, vizuļi, makšķerniekiem Jēkabpilī, makšķerēšana Jēkabpilī, teltis, guļammaisi, barība zivīm, krēsli,
ZL.LV iesaka

Fit & Healthy, SIA

Kārļa Mīlenbaha 1, Rīga LV-1050
Apraksts:

Sporta, pārtikas un uztura bagātinātāji jebkuram vecumam un gaumei! Milzīga produktu izvēle veselībai, sportam, spēkam un dzīves enerģijai, jūsu mērķu sasniegšanai!

Elgus, SIA, veikals OTTO, sporta preces, makšķernieku piederumi

Turpinām strādāt klātienē!
Brīvības 149, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
Makšķerēšanas preces, vobleri, spiningi, makšķeres, fīderi, vizuļi, rotini, krēsli, makšķerēsanas somas, kastes, boilas, barība, makšķerēšanas apģērbs un apavi, naži, svini, džigu galvas, pavadiņas, pītās auklas, karpu makšķerēšanas piederumi, sistēmas, pludiņi, Spoles, gumijas mānekļi, sliekas, kombinzoni, zābaki, Uztveramie tīkli,

Keramserviss, SIA

Podnieku 21, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Piedāvājumā:: ✓ Keramikas izejmateriāli ✓ Karstumizturīgie un ugunsizturīgie materiāli ✓ Sildelementi un vadības sistēmas ✓ Ražošana un termoapstrāde Par mums:

"KERAMSERVISS" ir industrijas servisa uzņēmums ar pieredzi. Esam viena no vadošajām kompānijām Baltijā, kura darbojas termoapstrādes, siltumtehnikas un ugunsdrošības jomā. Piedāvājam materiālus un jaunākos tehniskos risinājumus sadarbībā ar vadošajiem termoindustrijas ražotājiem. Mūsu keramikas izejvielu un aprīkojumu veikals piedāvā materiālus keramiķiem, podniekiem, mākslas skolām un pulciņiem.

Agios, SIA, Darba apģērbi

Biksēres 2, Rīga LV-1073
Apraksts:

Darba aizsardzības līdzekļi, darba apģērbi, darba apavi, darba cimdi, darba cimdu tirdzniecība, vairumtirdzniecība. Individuālo apģērbu ražošana, šūšana. Mūsu uzņēmums sadarbojas ar dažādiem Eiropas ražotājiem. Darba dūraiņi, metinātāja cimdi, metinātāja kostīms, darba T-krekls, polo krekli, cepures. Mums ir vienreizēja produkcija: priekšauti, uzroči, nitrila, vinila cimdi, bahilas u.c.

mebelesir.lv, SIA SP Trade, viesistabas mēbeles, guļamistabas mēbeles, virtuves iekārtas

Hipokrāta 55, Rīga, LV-1079
Par mums: Mebelesir.lv - unikāls mēbeļu internetveikals ar plašu mēbeļu sortimentu visās kategorijās. Sortimentā vairāk nekā 12000 preču. 2 gadu garantija visām precēm. Visām precēm bezmaksas piegāde visā Latvijā.

Krasts A, SIA, Makšķernieku veikals Saulkrastos

Ainažu 20-2.st., Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Makšķerēšanas piederumi. Makšķernieku veikals. Veikals makšķerniekiem. MIKADO, BANAX, AQUA SPORTS, ROX, TIM, ROX FLOATS, GRAFF, DELALANDE, FEEDER SPORT, GENE LAREW, MAPSO pārstāvis. Makšķerēšanas piederumi.  Mazumtirdzniecība. Preces makšķerniekiem. Makšķerēšana. Spoles, makšķeres, vobleri, vizuļi, barības, spiningi, auklas.