Apģērbi, visā Latvijā

Drukāt

Nela Gems, veikals

Avotu 1, Rīga, LV-1011
Swarovski, rotaslietas, aksesuāri, auskari, rokassprādzes, aproces, brošas, kaklarotas, gravējumi, medaljons ar gravējumu, personalizētas rotas, dāvana sievietei, rotu darbnīca, dabīgie akmeņi, dabīgo akmeņu rotas, individuāla dizaina rotas, bērnu rotas, vīriešu rotas, līgavu rotas, pāru aproces, rotu piegāde, Nela Gems.

HANSA FLEX HIDRAULIKA, SIA

Sāremas 2, Rīga LV-1005
Hidraulika, Hidrauliskās ierīces, Hidraulikas iekārtas, Hidraulikas piederumi, Hidropiederumi, Hidraulikas serviss, Hidroserviss, Pneimatika Hidrauliskās sistēmas, Hidrosistēmas Hidraulisko sistēmu remonts, Hidrosistēmu remonts Hidraulisko sistēmu projektēšana, Hidrosistēmu projektēšana Hidraulisko sistēmu apkope,

Deizia, SIA

Piņķi, Pīlādžu 4, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107
Galvenie darbības virzieni:

Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir sieviešu un bērnu apģērba šūšana un labošana.  Mūsu galvenais princips - kvalitatīva apģērba šūšana! Šujam apģērbu arī pēc individuāliem pasūtījumiem gan bērniem, gan sievietēm.

Papildu pakalpojumi: Aksesuāru izgatavošana no auduma (šalles, somiņas, jostas u.c); Rotu izgatavošanu no sīkpērlītēm un citiem materiāliem. 

AUBE, SIA

Liepāja LV-3416
Apraksts: Izgatavoju pēc pasūtījuma dažādu novadu tautastērpus, piedāvāju šūšanas pakalpojumus, adījumus. Sadarbība ar kolektīviem, uzņēmumiem un privātpersonām!

Organza textile, SIA, Audumu, galantērijas veikals

Kārļa Mīlenbaha 20C, Rīga LV-1050
Apraksts:

"Organza Textile" audumu veikals Rīgas centrā nodarbojas ar audumu un aizkaru tirdzniecību - piedāvājam arī šūšanas piederumus un apģērbu furnitūru. Kokvilnas batists, dabīgais zīds, viskoze, vilnas mēteļu audumi no Itālijas. Mūsu plauktos atradīsiet dažādu tipu kokvilnu, zīdu, neilona audumus, trikotāžas preces un daudz ko citu. Piedāvājam plašu klāstu ar aizkariem.

Embrotex, SIA

Gustava Zemgala gatve 77-k-16, Rīga LV-1039
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Embrotex" jau 21 gadu nodarbojas ar ražošanu - emblēmu, firmas zīmju, logotipu izšūšana uz apģērba, galvassegām, cepurēm, kaklasaitēm un citiem izstrādājumiem no auduma, trikotāžas un ādas. Maketa izstrāde – no 1 līdz 5 dienu laikā (atbilstoši maketa sarežģītībai). Darbu izpildes termiņš – pēc līguma, saskaņā ar pasūtījuma daudzumu. Mūsu komanda nodrošina elastīgu pieeju, veiksmīgu risinājumu atrašanā un izdevīgākā piedāvājuma sniegšanā pasūtītājiem un dizaineriem

Ženēva, SIA, JET pulksteņu veikals, Tērbatas ielā

Tērbatas 9/11, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva", ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

Ženēva, pulksteņu servisa-remonta centrs, Lāčplēša ielā 48

Lāčplēša 48, Rīga LV-1011
Apraksts:

Veikalu tīkla "Ženēva" īpašnieks ir Latvijas firma SIA "JET", kas ir dibināta 1989. gadā. Esam slaveno Šveices pulksteņu marku - Longines, Rado, Tissot, Edox, P.Balmain, Certina, Candino un citu - autorizēts izplatītājs Latvijā. Pateicoties pulksteņu un juvelierizstrādājumu zīmoliem, jūs noteikti atradīsiet piemērotāko zīmolu vai dizainu. Zīmolu klāsts, kas tiek piedāvāts veikalos "Ženēva" ir - sākot no jauneklīgiem un moderniem juvelierizstrādājumiem līdz augstākās klases pulksteņiem un pazīstamiem luksusa klases juvelierizstrādājumu zīmoliem.

JET, SIA, Biroja tehnikas salons

Lāčplēša 87f, Rīga LV-1011
Apraksts:

SIA "JET" ir autorizēts Fellowes produkcijas izplatītājs Latvijā kopš 1997.gada. Kā arī kopš 1993.gada ir oficiāls Ricoh kopēšanas tehnikas izplatītājs Latvijā. Fellowes biroja tehnika ietver laminatorus, giljotīnas, papīra smalcinātājus, plašu izejmateriālu klāstu: vākus, spirāles, laminēšanas plēves, kā arī datoru aksesuārus, ergonomisko produktus, tīrīšanas līdzekļus un arhivēšanas sistēmas. Ricoh / Nashuatec kopētāji ietver digitālās daudzfunkcionālās ierīces, digitālos kopētājus, lielformāta un pilnkrāsu kopētājus un printerus, interaktīvās tāfeles.

Mazo lāču putra - Lat food LP, SIA

Snēpele, "Atmodas" , Snēpeles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3328
Apraksts:

Bērnu pārtikas produkts - putra bērniem no 6 mēnešu vecuma. Bez cukura, tikai dabīgas izejvielas, graudaugi no Latvijas bio saimniecībām. Veselīgi un garšīgi! BIO “"Mazo lāču putra"” sausie putru maisījumi ar dažādām augļu/dārzeņu piedevām. Produktu sastāvā ir dažādi graudaugi - pilngraudu auzas, prosa, rīsi, mieži, zaļie griķi un amarants un uzņēmumā pārstrādāti bio augļu/dārzeņu pulveri vai gabaliņi.

Onninen EXPRESS Dārzciems

Dārzciema 39, Rīga LV-1082
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Onninen EXPRESS Valmiera

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Siltumapgāde, vēdināšana, santehnika, ūdensapgāde, elektroapgāde, telekomunikācija, sakaru tehnika, caurules, sūkņi, alumīnija profili, septiķi, vārsti, dzesēšanas iekārtas, izolācija, stabi, pamati, sildītāji, datu pārraides sistēmas, komunikāciju aprīkojums, noslēgarmatūra, apkures katli, automātika, kabeļi, kondicionieri,

Onninen EXPRESS Liepāja

Zemnieku 60, Liepāja LV-3401
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares:

✓ Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas ✓ Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi ✓ Saules enerģijas risinājumi ✓ Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli ✓ Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi

Piedāvājam klientiem pilnu ciklu:

✓ konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; ✓ mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; ✓ preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; ✓ instrumentu noma; ✓ loģistikas pakalpojumi; ✓ pēcpārdošanas serviss; ✓ garantijas.

Onninen, SIA, Birojs Latgalē

Jelgavas 1b, Daugavpils LV-5404
Elektrotehnisko iekārtu un elektromateriālu tirdzniecība

Onninen EXPRESS Pārdaugava

Raudas 12b, Rīga LV-1002
Siltumtehnika, apkures iekārtas

Onninen, SIA, Centrālā noliktava

Rītausmas 11c, Rīga LV-1058
Produkti un pakalpojumi:

SIA “Onninen” pārstāvētās nozares: *Ventilācijas, apkures, kondicionēšanas, santehnikas materiāli un iekārtas *Ārējie tīkli, kanalizācijas materiāli un risinājumi *Saules enerģijas risinājumi *Industriālās preces, nerūsējošā tērauda inženiertīkli un darba aizsardzības materiāli *Elektroapgādes materiāli, industriālais un ielu apgaismojums

SIA “Onninen” pakalpojumi Piedāvājam klientiem pilnu ciklu: *konsultācijas par projektiem, precēm un inženiertehniskiem risinājumiem būvniecības projektos; *mazumtirdzniecības veikalu tīkls Onninen Express; *preču un dažādu tehnisko risinājumu pārdošana; *instrumentu noma; *loģistikas pakalpojumi; *pēcpārdošanas serviss; *garantijas.

Tomas, SIA, Sporta veikals, preces makšķerēšanai

Dobeles iela 48, Jelgava LV-3001
Apraksts:

Veikals "Jūsu Sportiskais Stils" piedāvā sporta apģērbus un apavus, sporta inventāru, trenažierus, espanderus, bumbas, skrituļslidas. Preces tūrismam - teltis un guļammaisus, somas un mugursomas, laivas. Preces makšķerniekiem.

Home & You

Jaunmoku 13, Rīga LV-1046
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Home & You

Stacijas laukums 2, TC "Origo", Rīga LV-1050
Interjera un dizaina preces:: ✓ Gultas veļas komplekti; ✓ Dvieļi; ✓ Halāti; ✓ Paklāji; ✓ Pledi; ✓ Virtuves piederumi; ✓ Galda piederumi; ✓ Galdauti; ✓ Trauki; ✓ Aizkari; ✓ Vannas istabas piederumi; ✓ Aromātiskās sveces; ✓ Pulksteņi; ✓ Lampas; ✓ Mīkstās rotaļlietas; ✓ Bērnu preces; ✓ Mājdzīvnieku aksesuāri; ✓ Ziemassvētku dāvanas; ✓ Dāvanas vīriešiem; ✓ Dāvanas sievietēm.

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi