Apģērbi, visā Latvijā

Drukāt

''HUBERTS'', Ieroču un makšķerēšanas piederumu veikals Saldū, SIA ''GMB''

Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
patronas, munīcija, lodes, kapseles, lādēšanas piederumi, pulveris, šaujampulveris, lukturi, naži, apģērbi , Apavi, apģērbi – SWEDTEAM, BROWNING, RISERVA, DEERHUNTER, CHEVALIER, Termo, MERKEL GEAR, ROCKY,

HUBERTS, Ieroču veikals Rīgā, SIA GMB

Turpinām strādāt klātienē!
Durbes 8, Rīga LV-1007
Apraksts:

Viens no lielākajiem mednieku preču klāstiem Baltijā. Ieroči. Optika. Munīcija. Patronu lādēšana. Mednieku apģērbi, apavi. Aksesuāri.

Svētā Jāņa palīdzība, Specializētā transporta dienests cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Zandartu 2a, Rīga, LV-1015
Specializētā transporta pakalpojumi:

Piedāvājam specializētā transporta pakalpojumus personām ar īpašām vajadzībām, kustību traucējumiem, kā arī gulošiem pacientiem Rīgā, Latvijā un ārpus tās robežām

Specializētais transports – mikroautobusi ir aprīkoti ar liftiem/pacēlājiem vai uzbrauktuvēm, ir speciālas drošības jostas ratiņkrēslu un sēdošu klientu nostiprināšanai un pielāgoti stiprinājumi nestuvēm gulošu pacientu transportēšanai.

Svētā Jāņa palīdzība, dienas aprūpes centrs Mazā Saulessvece

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ bērnu aprūpe ✓ asistēšana pašaprūpē ✓ izzinoša brīvā laika pavadīšana ✓ dažādu speciālistu konsultācijas ✓ fiziskās aktivitātes ✓ radošās un interešu nodarbības Dienas aprūpes centrs:

Pakalpojumu nodrošinām vasaras periodā, no 1. jūnija līdz 31. augustam, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Piedāvājam sociālās aprūpes un rehabilitācijas pakalpojumus bērniem ar funkcionāliem un/vai psihiskiem traucējumiem, vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

Sociālā kafejnīca ”Vecmīlgrāvis”

Meldru 2, Rīga, LV-1015
Sociālā kafejnīca:

Vieta nesteidzīgām sarunām pie tējas vai cigoriņu kafijas 2x mēnesī. Izglītojoši semināri – nodarbības 1x mēnesī. Rīgas Sociālā dienesta sociālā darbinieka informatīvas konsultācijas. Iespēja saņemt Eiropas Atbalsta fonda vistrūcīgākajām personām atbalsta komplektus.

Svētā Jāņa palīdzība, aprūpe mājās

Cēsu 8, Rīga, LV-1012
Pakalpojumi:: ✓ personīgā higiēna ✓ rūpes par izskatu ✓ palīdzība nomazgāties ✓ ēdināšana ✓ pārtikas, medikamentu un pirmās nepieciešamības preču iegāde ar piegādi uz mājām ✓ maksājumu veikšana ✓ telpu uzkopšana Par aprūpes māju:

Aprūpe mājās pakalpojuma mērķis ir nodrošināt pamatvajadzību apmierināšanu personām viņu dzīvesvietā, kuras objektīvu apstākļu dēļ nevar sevi aprūpēt. Pakalpojums sniedz iespēju personai dzīvot pēc iespējas neatkarīgi sev ierastajā vidē un saņemt sociālo atbalstu atbilstoši personas funkcionēšanas spēju līmenim

security.lv, DARBA AIZSARDZĪBA

Tomsona 39 k.1-14, Rīga LV-1013

Darba aizsardzība:

✓ Riska novērtējums un drošības plānošana ✓ Darba drošības un veselības aizsardzības politikas izstrāde ✓ Darbinieku apmācība un izglītošana drošības jautājumos ✓ Darba aizsardzības pasākumu uzraudzība un ieviešana

Drošības pakalpojumi:

✓ Fiziskās drošības novērtējums un plānošana ✓ Objektu apsardze un monitoringa sistēmu uzstādīšana ✓ Drošības personāla apmācība un uzraudzība ✓ Notikumu reaģēšana un krīzes pārvaldība

Darba tiesības:

✓ Darba līgumu un dokumentu izstrāde un pārskatīšana ✓ Darba tiesību konsultācijas un atbalsts ✓ Strīdu risināšana un sarunu vadīšana ar darbiniekiem ✓ Darba tiesību pārkāpumu novēršana un novērtēšana

Datu aizsardzība:

✓ GDPR (Vispārējās datu aizsardzības regulas) ievērošanas audits ✓ Datu risku novērtējums un analīze ✓ Politiku un procedūru izstrāde datu aizsardzības jomā ✓ Personāla apmācība un izglītošana par datu aizsardzību

Šie pakalpojumi palīdz uzņēmumiem nodrošināt drošību, atbilstību tiesību aktiem un likumīgu darba vidi, veicinot ilgtermiņa uzņēmējdarbības stabilitāti un attīstību.

BALTRUS, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
Pakalpojumi: ✓ Kravas auto aksesuāri ✓ Auto ledusskapji ✓ Kafijas automāti ✓ Auto kondicionieri ✓ Auto putekļusūcēji ✓ Sēdekļu apsilde ✓ Michelin Man Volvo ✓ Riteņu aprīkojums ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi ✓ Aksesuāri auto vadītāja kabīnei ✓ Autovadītāju apģērbs ✓ Kravas auto apgaismojums ✓ Kravas nostiprināšana ✓ Degvielas aprīkojums

Viss Dārzam un Mājai, Veikals

Nākotnes 1, Ķekava, Ķekavas nov. LV-2123
Apraksts: SIA "VIKRI K" ar dārzkopības preču tirdzniecību nodarbojas no 2001.gada. Piedāvājam plašā sortimentā sēklas, sīpolpuķes, sīksīpolus, minerālmēslus, dažādus mēslojumus un citus dārzkopībā nepieciešamus un noderīgus produktus, augu aizsardzības līdzekļus, repelentus, un citas preces, lai sekmīgi sētu, audzētu, vāktu ražu, priecātos par dārza skaistumu! Esam priecīgi, ka mūsu klientu vidū ir stādu audzētāji un apzaļumotāji, mazdārziņu īpašnieki, kuri atzinīgi novērtē mūsu piedāvāto sortimentu, preču kvalitāti un konkurētspējīgās cenas. Kā otrs mūsu darbības virziens ir ziedu tirdzniecība. Plašā piedāvājumā ir augi, grieztie ziedi. Pieņemam pasūtījumus pušķu un dekoru veidošanai dažādiem dzīves gadījumiem. Plašā sortimentā piedāvājam sveces, suvenīrus, dāvanas un veicam dāvanu saiņošanu. Tagad esam uzsākuši arī dziju tirdzniecību, aicināti visi rokdarbnieki.

Truckshop.lv, kravas auto aksesuāri

Cesvaines 15a, Rīga LV-1073
DAF, IVECO, MERCEDES-BENZ, RENAULT, SCANIA, UNIVERSĀLS, VOLVO Kravas auto aksesuāru veikals:: ✓ Kravas auto dubļu sargi; ✓ Auto kondicionieri; ✓ Auto ledusskapji; ✓ Tējkannas; ✓ Kafijas automāti; ✓ Mikroviļņu krāsnis; ✓ Lādētāji un adapteri; ✓ Pārveidotāji; ✓ Saules paneļi; ✓ Sēdekļu apsilde; ✓ Auto putekļusūcēji; ✓ Kravas stiprinājumi; ✓ Degvielas aprīkojums; ✓ Riteņu aprīkojums; ✓ Kravas auto apgaismojums; ✓ Autoķīmija un tīrīšanas līdzekļi; ✓ Stūres pārsegi; ✓ Sēdekļu pārvalki.

Kabata, šūšanas salons

Lielā 28, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Apraksts: Šuvēja, šūšanas salons, apģērbu šūšana, kāzu, izlaiduma kleitas, tērpi Kandavā. Gatavo produkciju var apskatīt Facebook!

NGT Latvia, SIA, Veikals

Duntes 5, Rīga LV-1013
Apraksts: NGT Jeb Next Generation Tackle ir angļu tūrisma preču zīmols, kas dibināts 2002. gadā! Līdz šodienai par klientiem kļuvuši simtiem tūkstoši makšķernieku un dabas mīļu gan Anglijā, gan pasaulē! No 2017. gada NGT Latvia ir Next Generation Tackle oficiālais pārstāvis Latvijā! Esam unikāli ar to, ka mūsu produkcijai ir vislabākā kvalitātes/cenas attiecība, kā arī katram klientiem mums ir individuāla pieeja un labākais serviss! Garantējam, ka mūsu piedāvātā produkcija pārspēs Jūsu vēlmes!

Home & You

Brīvības gatve 372, Rīga LV-1006
Apraksts:

Interneta veikals "HOME-YOU" rada unikālu atmosfēru, mainot ikdienas dzīvi ar maziem svaigiem akcentiem. Mūsu veikalā var iegādāties klasiskā un modernā stila dekoratīvas laternas svecēm, traukus, guļamistabas piederumus, bērnu preces, Ziemassvētku rotājumus, mājas, virtuves un vannas istabas piederumus, galda lampas.

Brands Avenue, SIA

Tīruma 5, Rīga LV-1058
Apraksts: Sieviešu apakšveļas un naktsveļas interneta veikals www.BrandsAvenue.lv, kur varat iegādāties kvalitatīvu, skaistu un ērtu sieviešu apakšveļu, krūšturus, dažāda tipa apakšbiksītes, naktsveļu, naktskreklus, pidžamas, halātus vai arī ko pikantāku. Mūsu mājaslapā atradīsiet dažāda izmēra un modeļu sieviešu apakšveļu katrai gaumei. Plašs sortimenta klāsts. Ir pieejami arī lielie izmēri sieviešu apakšveļai un naktsveļai. Piedāvājam arī apakšveļu jaunajām māmiņām. Rūpējamies par katru klientu un mēģinām rast risinājumu katrai sievietei. Katru dienu ir spēkā atlaides kādai preču grupai. Droši, ērti un ātri pirkumi internetā. Patīkamu iepirkšanos www.BrandsAvenue.lv

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

ZL.LV iesaka

Jurimaks, SIA, aizkaru, audumu, šūšanas piederumu veikals - šūšanas darbnīca

Latgales 322B, Rīga LV-1063
Ādas, kažokādu apģērbu izstrādājumu remonts, pāršūšana, Šūšanas ateljē, (darbnīca), Apģērbu šūšana, labošana, Oderes maiņa, Aizkaru malu apstrāde, Aizkaru šūšana, modelēšana, Pogas, spiedpogas, diegi, adatas, tamboradatas, rāvējslēdzēji, polsteri, apdares, lentas, (sutaža, atlasa, kaprona, slīpā diega, mulinē diegi, aizkaru lentas)

Little Love, veikals

Vienības 7, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Jēkabpilī iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Little Love, veikals

Rīgas 23, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Apraksts:

"Little Love" bērnu preču veikalā Ogrē iespējams iegādāties zīdaiņu un bērnu preces, bižutēriju, bērnu apģērbus un apavus. Atradīsiet rotaļlietas zīdaiņiem, šūpoles un citas bērnu un zīdaiņu atrakcijas. Tirgojam velosipēdus bērniem un velosipēdu rezerves daļas. Kvalitatīvas preces un apģērbi bērniem un zīdaiņiem par saprātīgām cenām!

Madonas novadpētniecības un mākslas muzejs

Skolas 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

Madonas muzejs, viens no vecākajiem Vidzemes muzejiem, 2009. gadā atzīmēja 65 gadu pastāvēšanas jubileju (dibināts 1944. gada 20. septembrī). 2003. gada nogalē krātuve tika pārcelta uz jaunām telpām Skolas ielā 12. Tās atklāja valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga. Muzejs atrodas Madonas - bijušās Biržu muižas vēsturiskajā centrā - izstāžu zāles klētī, krātuve - Dzirnavu vietā. Uz 2010. gada 1. janvāri muzeja krājumā ir 123 391 vienība.

Propus, SIA

Varšavas 48, Daugavpils, LV-5404
Piedāvājam:: ✓ darba apģērbu ✓ darba cimdus ✓ darba apavus ✓ preces dzirdes aizsardzībai ✓ preces elpošanas aizsardzībai ✓ preces galvas aizsardzībai ✓ acu un sejas aizsarglīdzekļus u.c. Par uzņēmumu: SIA PROPUS ir dibināts 2009.gadā un veiksmīgi attīsta savu darbību visā Latvijas teritorijā. Uzņēmums nodarbojas gan mazumtirdzniecības, gan vairumtirdzniecības jomā, piedāvājot saviem klientiem modernu un kvalitatīvu produktu klāstu no pasaulē plaši pazīstamiem darba aizsardzības līdzekļu ražotājiem. Plašais preču klāsts, ko piedāvā uzņēmums SIA PROPUS, ļaus Jums izdarīt izvēli atbilstoši Jūsu vajadzībām un finansiālām spējām. Preču piegāde tiek organizēta sadarbībā ar kurjerpastu, kas ļauj veikt piegādes ātri un uz jebkuru klienta norādīto vietu.